Poročno slavje Kontakt

Poročno slavje

Izrekli ste da, si izmenjali prstana, svatje so vas posipali s cvetjem in aplavzom. Čas je za proslavljanje ljubezni, prijateljstva in sreče. Čas je za zabavo, o kateri se boste pogovarjali še ob prvi obletnici.

signature

Kulinarika

Prva in glavna stvar, ki odlikuje Galerijo porok je kulinarika restavracije Galerija okusov: divja, urbana in lokalna.
Več
Kulinarika

V zavetju dvoran ali sproščeno v parku

Park in dvorane omogočajo različne tipe postavitve miz, ki ju prilagodimo vašim željam, številu gostov in vremenski napovedi.
Več
V zavetju dvoran ali sproščeno v parku

Interaktivna kuhinja

Med vašim fotografiranjem vam ni treba skrbeti za goste, z interaktivno kuhinjo bosta naša chefa poskrbela za posebno kulinarično doživetje.
Več
Interaktivna kuhinja

Koktajl show

Anže Šmid, državni prvak v barmanstvu, vam lahko pripravi posebne kreacije koktajlov, ki bodo popestrile fuzije okusov s kulinariko.
Več
Koktajl show

DODATNA PONUDBA

Potrebujete fotokotiček, band, fotografa? Za celovit poročni dan vam z veseljem predlagamo partnerje, s katerimi že dolgo sodelujemo in res poznajo našo lokacijo.
Več
DODATNA PONUDBA

ORGANIZACIJA

Sanjsko poročno lokacijo ste izbrali. Dovolite, da vam pomagamo pri organizaciji in poskrbimo, da bo vaš najlepši dan brez skrbi in stresa.
Več
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje.
X
Več o piškotkih   Pravila zasebnosti    Shrani