Poročni obred Kontakt

Poročni obred

Naj bo poročni obred čisto po vaših željah. Ko boste na težko pričakovano vprašanje odgovorili z da, naj vas obkroža ambient, ki navdihuje, najdražji, ki vas imajo radi in se veselijo vaše ljubezni.

signature

Na prostem v parku

V senci dreves in zavetju paviljona se lahko podate na skupno pot ali novo poglavje ljubezenske zgodbe zapišete v soju žarkov zahajajočega sonca. Z veseljem pripravimo obred v zimski idili.
Več
Na prostem v parku

Notranje dvorane

Ko dežne kaplje pozdravijo vaš poročni dan ali si preprosto želite notranjega obreda, vam to omogočimo v notranjih dvoranah pod oboki in v soju luči.
Več
Notranje dvorane

Dvorec Novo Celje

Baročni dvorec, ki je kraj za glasbene, umetnostne zgodbe, lahko sprejme tudi vašo. Poročni obred v glavni dvorani bo posebno doživetje za vas in vaše svate.
Več
Dvorec Novo Celje

poročno slavje

Izrekli ste da, si izmenjali prstana, svatje so vas posipali s cvetjem in aplavzom. Čas je za zabavo, o kateri se boste pogovarjali še ob prvi obletnici.
Več
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje.
X
Več o piškotkih   Pravila zasebnosti    Shrani